Mot nästa MC-äventyr
Adventurecoach

Adventurecoach-MC resor i Sverige och utomlands

Välkommen till Adventurecoach Sweden – din partner för spännande MC resor i Sverige, Spanien och andra platser utomlands! Vi är stolta över att vara en del av din resa som MC-förare och vår dedikation ligger i att inte bara erbjuda utbildning utan också att kontinuerligt utveckla och förbättra dina färdigheter på två hjul. Hos oss strävar vi efter att göra MC-körningen till en spännande och givande upplevelse för dig.

Vi förstår hur viktigt det är att ha både kunskap och erfarenhet när man navigerar på vägarna som motorcykelförare. Vårt team består av erfarna instruktörer som arbetar hårt för att säkerställa att du får den allra bästa utbildningen. Men vi nöjer oss inte där. Vi erbjuder även kontinuerlig fortbildning för att se till att du alltid är uppdaterad med de senaste teknikerna och säkerhetsstandarderna inom MC-körning.

För oss är motorcykelkörning mer än bara ett transportmedel – det är en livsstil. Våra tjänster är utformade för att hjälpa dig förverkliga dina mål som MC-förare, oavsett om det handlar om att ta din allra första tur, behärska avancerade tekniker eller utforska nya äventyr på vägarna i Sverige.

Med vårt starka engagemang och din trygghet kan du känna dig säker på att vi är här för att stödja dig på din MC-resa. Tillsammans kommer vi att lyfta dina färdigheter och göra MC-körningen till en både rolig och givande upplevelse. Välkommen till vår gemenskap av passionerade motorcykel-förare, där vi tillsammans strävar efter att nå nya höjder på två hjul i de vackra landskapen och äventyren som Sverige har att erbjuda.

Låt oss skapa minnen som varar livet ut på våra MC resor i Sverige!

Om Adventurecoach

Året 2013 markerade starten för Trafikcoach i Kalmar AB, som skulle bedriva trafikskoleverksamhet under varumärket Anders trafikskola. Men passionen för motorcyklar och människors utveckling, som var själva grundstenen för företaget, har sina rötter långt tillbaka i grundaren Mikael Johanssons liv. Motorcyklar har alltid varit en central del av Mikaels liv, både i hans karriär och som en passionerad hobby. Redan från dag ett hade vi en vision och en stark önskan att hjälpa alla motorcyklister att uppleva ett tryggare, säkrare och mer njutbart MC-liv.

År 2022 tog vi nästa steg i vår utveckling genom att fokusera på fortbildning för de som redan har MC-körkort. Detta kommer att ske genom vårt nya initiativ –  Adventurecoach Sweden. Genom Adventurecoach kommer vi att kunna erbjuda en mängd kurser, resor och event i Sverige och även internationellt under de kallare månaderna.

Adventurecoach Sweden har som mål att inspirera och utveckla intresset för motorcyklar. Våra ledord är “tänkande,” “säker” och “glad” motorcykelförare. Vi tror att en välutbildad och kunnig förare är mer motiverad att utvecklas vidare och att fortsätta vara en del av Mc-världen. Dessa förare blir de bästa ambassadörerna som med en positiv inställning kommer att locka fler personer till MC-åkningens glädje och gemenskap.

Vi ser fram emot att vara en del av din MC-resa och att tillsammans skapa en tryggare och mer givande upplevelse på två hjul!

adventurecoach mikael

MC resor i Sverige och utomlands med Mikael

Bakom Adventurecoach står grundaren Mikael Johansson med en djup passion för motorcyklar och en stark övertygelse om människors förmåga att utvecklas och växa genom äventyr. Hans kärlek till tvåhjulingar föddes tidigt och har växt sig starkare med åren.

Mikaels breda yrkeserfarenhet som utbildad MC-tekniker, säljare av utrustning, kläder och mc, SMC-instruktör, trafiklärare och riskutbildare för både MC och bil ger oss en unik helhet och kompetens som vi använder för att främja vårt mål.

Mikaels vision är tydlig: att skapa minnesvärda upplevelser för andra motorcykelentusiaster och samtidigt bidra till deras personliga utveckling. Genom Adventurecoach får människor chansen att bryta sig loss från vardagens rutin och uppleva äventyr som utmanar, inspirerar och berikar deras liv.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Då kan du läsa om våra senaste resor, kurser och event. Vi skickar epost ungefär varannan månad.