Mot nästa MC-äventyr
Adventurecoach
Mot nästa MC-äventyr
Adventurecoach
Mot nästa MC-äventyr
Adventurecoach

Kommande resor

Sommaren 2024 lovar att bli en spännande tid för äventyrsentusiaster. Vi är glada att meddela att vår efterfrågade grus-weekend i Småland återvänder och vi ser fram emot att ta dig med på en oförglömlig resa genom de pittoreska skogarna och grusvägarna i regionen.

Men det är inte allt – Vi har spännande resor i soliga Spanien. Asfalt i Februari-södra Spanien  öppen för bokning nu !  Vilda och vackra Pyreneerna ett utmanande grusäventyr o Oktober. Håll ögonen öppna och följ med oss på en upptäcktsresa genom några av världens mest fantastiska platser.

Läs mer om våra kommande äventyr nedan

MC Resor

Upptäck friheten på två hjul med våra spännande MC resor! Vi är din pålitliga och erfarna partner när det gäller oförglömliga resor i både Sverige och utomlands. Välkommen till det ultimata äventyret, mc-resor för dig som älskar att upptäcka världen från sadeln på två hjul!

Adventurecoach Sweden erbjuder fortbildning och upplevelser för motorcykelförare genom kurser, resor och event i Sverige men även utomlands under de kalla vintermånaderna.

Hos oss kan du förvänta dig spännande upplevelser, hisnande landskap och en gemenskap av passionerade motorcyklister som delar din kärlek för friheten på vägen. Många av resorna är en kombination av körteknik-kurs och reseupplevelse. Som motorcyklist blir man ofta väl bemött ute i världen. Att göra MC resor är en unik upplevelse där du kommer nära natur, klimat, platser och människor.

Att ta det första steget ut på en långresa kan vara nervöst och överväldigande och då kan det kännas tryggt med en resekompis som Adventurecoach vid din sida. Eller så är du en erfaren globetrotter som älskar att utforska världen. Vi har något att erbjuda alla.

Om du vill överlåta planeringen till oss så kan du luta dig tillbaka och bara njuta av resan. Vi tar hand om alla detaljer så att du kan fokusera på att uppleva äventyret. Vi har en passion för att utforska nya platser och dela våra erfarenheter med andra, och vi ser fram emot att vara din resekompis i ditt nästa äventyr eller att hjälpa dig förbereda dig för det.

Oavsett vilket alternativ du väljer, är vårt mål att göra din resa så fantastisk som möjligt. Så låt oss bli din partner på vägen och tillsammans skapa minnen som varar livet ut.

MC resor i Sverige & utomlands

Sverige, med sina slingrande vägar, skogar, öppna fält, och vackra naturlandskap, är en motorcykelentusiasts dröm. Äventyret kan vara en längtan långt bort men äventyret finns också nära. Vi tar dig med på en resa genom pittoreska svenska byar, i det sköna gröna landskapet och längs glittrande sjöar. Våra noggrant planerade MC resor tar dig till äventyr och platser du inte trodde fanns så nära.

Men vårt äventyr stannar inte vid Sveriges gränser. Vi erbjuder också spännande MC-resor till fascinerande destinationer runt om i världen. Oavsett om du drömmer om att köra längs slingrande bergsvägar i Pyrenéerna eller upptäcka historiska vägar i Europa, så har vi den perfekta resan för dig.