Mot nästa MC-äventyr
Adventurecoach
Mot nästa MC-äventyr
Adventurecoach
Mot nästa MC-äventyr
Adventurecoach

Kommande event & kurser

Pris 2995 kr
Vi delar upp de fyra stegen i tvådagarsevent med körteknik i fokus. Det är just det här som är Adventurecoachs signum, körteknik som ger trygghet och körglädje!
Pris 2995 kr
Vi delar upp de fyra stegen i tvådagarsevent med körteknik i fokus. Det är just det här som är Adventurecoachs signum, körteknik som ger trygghet och körglädje!
No Match Result Found!
Showing 10 of 2

Motorcykelkurs och event

Letar du efter spännande motorcykelkurs och äventyr i Sverige och utomlands? Då har du kommit rätt! Adventurecoach Sweden erbjuder en omfattande upplevelse för MC-entusiaster. Våra kurser och evenemang kombinerar körteknik, äventyr och minnesvärda ögonblick på två hjul.

I Sverige arrangerar vi MC-kurser och evenemang som passar alla nivåer, från nybörjare till erfarna förare. Våra instruktörer är experter inom området mc-körning och kommer att hjälpa dig att utveckla dina färdigheter och öka ditt självförtroende som MC-förare.

Men vi stannar inte bara i Sverige. Vi tar dig också med på äventyr utomlands! Utforska nya platser, kulturer och landskap med Adventurecoach som din guide. Våra internationella evenemang är noggrant planerade för att erbjuda en unik och oförglömlig upplevelse för alla deltagare.

Oavsett om du är intresserad av adventure/gruskörning,asfaltkörning, teknikkurser eller långturer så har vi spännande evenemang för dig. Våra motorcykelkurser och äventyr är utformade för att vara både utmanande, lärorika och underhållande. Förarens utveckling är alltid i focus.

Så om du vill ta dina MC-färdigheter till nästa nivå och samtidigt uppleva fantastiska resor, tveka inte att kontakta oss. Adventurecoach Sweden är din partner på vägen till en spännande mc-upplevelse, både i Sverige och runt om i världen.

Motorcykelkurs & event – ett MC-äventyr!

Adventurecoach Sweden erbjuder en mångfald av spännande evenemang både utomlands och i Sverige. Våra evenemang är inte bara äventyrsresor, de är en kombination av körteknikkurser och minnesvärda upplevelser. Som motorcyklist öppnar du dörren till en unik värld. Du kommer närmare naturen, olika klimat, fascinerande platser och människor med varje resa.

Oavsett om du är en nybörjare som letar efter trygghet och vägledning på ditt första äventyr eller om du är en erfaren resenär som föredrar att överlåta planeringen till någon annan för att helt och hållet njuta av upplevelsen, så finns vi här för att stödja dig.

Till nästa vår och sommar har vi planerat Grus-teknikkurser och en spännande grustur/kurs weekend i Småland. Våra evenemang i Spanien planeras just nu och mer information kommer snart!

För att hålla dig uppdaterad, följ oss på sociala medier där vi kontinuerligt delar information, eller anmäl ditt intresse via knappen nedan för att få mer detaljerad information när den blir tillgänglig.

Vi ser fram emot att dela äventyren med dig!

Våra kurser

Att utbilda och fortbilda förare är vår specialitet, vi har över 12 års erfarenhet! Vi erbjuder våra egna kursprogram likväl som skräddarsydda kurser efter era önskemål.

Vad vill ni lära er mer om? Vi hjälper er!

För dig som vill bli en medveten förare med bra grundteknik och förståelse för din motorcykel.

1 dag – Mjuka upp efter vinteruppehållet. Se SMC-Kalmar län för bokning eller boka din egen till din klubb

4.5 tim – Kursen är en mixat fokus på att tänk rätt, manövrera rätt, undvik farorna – trygg och rolig körning! MC ingår. Bokas löpande på vår e-handel för enstaka bokning. För gruppbokning med egen MC kontakt med oss HÄR.

2 dagars kurser med 1 per steg – Egen MC

Steg 1 Manövrering

Steg 2 Underlag

Steg 3 Föraren

Steg 4 Helhet

1 dag per steg – Egen MC, pris varierar pga. plats.

Steg 1 Manövrering

Steg 2 Underlag

Steg 3 Föraren

Steg 4 Helhet

1,5 tim 1 dag från 1970:-

En PT-lektion på MC helt enkelt. För dig som vill vara en medveten förare med bra teknik och förståelse för din mc.

Passar även bra för t.ex. dig som är ny på MC, har haft ett långt uppehåll eller fått ditt körkort när du tog bilkörkort. För en individ eller ett mindre kompisgäng som vill utvecklas. Anpassas efter önskemål och behov. Kontakta oss HÄR.

Motorcykelteknik – Service, anpassning/inställning MC, utrustning, packning, kläder och förberedelse inför resa. Delta på ett kursseminarium på plats eller via videolänk nu under vinter halvåret och var förbered inför kommande säsong. 

Är ni t.ex. grupp, en MC-klubb eller ett företag som vill utveckla er eller utbilda er till ett speciellt syfte är detta ett bra alternativ. Kontakta oss HÄR.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Då kan du läsa om våra senaste resor, kurser och event. Vi skickar epost ungefär varannan månad.