Asfalt i södra Spanien – feb 2025

Asfalt i södra Spanien – feb 2025

Asfalt i södra Spanien är ett femdagars på plats-event där guiderna lotsar er från start till mål genom en resa i den vackra och underhållande sydvästra delen av Spanien. En resa med Adventurecoach innehåller alltid en del av Förarutveckling och våra guider kommer ge dig bra tips längs vägen. Vi passerar trakterna kring Malaga, Granada, Cordoba, Sevilla och Ronda på vår resa. Vi bor på fina och handplockade hotell. Asfalten är oftast kurvig av mestadels mycket god standard. Omgivningarna och utsikterna är mycket vackra. Vi dansar upp och ner och längs berg och kullar på svepande vägar genom ett mycket vackert och skiftande landskap under resan. Resan passar bra att ta med en passagerare på. Oavsett om du har passagerare eller ej så blir resan ett nöje på de BMW R1250 GS som ingår i resan.

Tiden på året

Slutet av februari 2025, exakta datum kommer snart!

Tiden för resan gör att det är relativt lugnt i området vilket passar bra för en motorcykelresa med focus på vackra vyer, underhållande vägar och avkoppling. Temperaturen rör sig oftast mellan 10–20 gr över en dag. Perfekt mc-temperatur med andra ord! Detta gör tiden för resan idealisk då det även är den tiden vi längtar efter sommaren och motorcykelkörning som mest.

Resan passar alla

Vi kommer köra i ett trevligt och behagligt tempo som anpassas efter deltagarna. Resan passar alla från den som är relativt ny på mc till den som har mer erfarenhet.

Inte bara en guidad tur

En resa med Adventurecoach är inte endast en guidad tur det finns alltid en bit av Förarutveckling med. Självklar är fokuset på detta inte lika stor som på en av våra kurser, vi har tid där vi kopplar av njuter av omgivningar, gemenskap och god mat. Vi kommer ha gott om varierande partier att jobba med olika bitar i körteknik genom dagarna. Till vilken utsträckning du fokuserar på din teknikutveckling eller mest njuter av resan och omgivningarna är upp till dig. Vi anpassar oss efter ditt fokus. Kombinationen av de två är just vad som är Adventurecoachs signum, focus på spännande miljöer och förarens utveckling. En kombinerad upplevelse i körteknik och natur. Vi rullar i väg ca 08:30-09:00 och anländer ca 17:00-17:30 på kvällarna. Dagsetapperna är mellan ca 20–35 mil.

Mat och boende

Vi bor på handplockade hotell av mycket god standard en del värda en resa bara i sig själva. Totalt 6 hotellnätter med frukost. Detta ingår i resans pris.

Luncher med lokal karaktär intas på genuina krogar längs vägen. Middagar på utvalda restauranger på eller i anslutning till hotellen och bekostas av resenären själv.

Motorcykel

Motorcyklar finns på plats. Vi har reserverat BMW R 1250 GS med sidoväskor och topbox som standard-mc. På 1250 GS sitter även BMW-original GPS-fäste.  BMW R1250 GS ingår i resans pris. Man kan välja annan mc-modell vid mån av tillgänglighet till högre eller lägre pris. Hör med oss om du har andra önskemål av mc.

Alla deltagaren betalar bränsle själv.

Vill du använda din egen mc på resan går detta utmärkt. I detta fall ansvarar deltagaren hel för sin mc i alla avseenden och ansluter till resan i Malaga.

Start/ transfer:
Kunden bokar själv resa till och från Malaga till eventets start.

Varför inte passa på att tillbringa några dagar extra i vackra Malaga som bjuder på mycket sevärdheter, kultur och mat att upptäcka.

I resan ingår: 6 hotellnätter med frukost, hyra av mc (BMW R1250 GS) samt guide/ instruktör som lotsar er på ett förberett äventyr med rekade vägar. Pris kommer snart Passagerare eller med egen mc Pris kommer snart

I resan ingår ej: Resa till Malaga, luncher och middagar, bränsle till mc.

Anmäl intresse för mer info eller bokning här nedan!
info@adventurecoach.se

 

Vanliga frågor

Behöver jag pass på resan?

Ja, eller internationellt id-kort om resan går inom EU.

Vilken erfarenhet behöver man för olika resor och kurser?

Hur mycket erfarenhet du behöver varierar på våra resor och kurser.Det är dock oftast inga att delta i våra olika event! Var inte orolig, vi är här för att coacha dig och tillsamman utveckla dig som mc förare. Det är det som är kärnan i Adventurecoachs verksamhet!

Några delar är grundläggande för alla event. Du bör klara av start i backe samt känna dig bekväm i din mc-körning. Våra kurser är det i allmänhet inga problem att delat på efter din egen nivå om inget annat anges. Du anpassar lätt utmaningen till en nivå du känner dig bekväm med , det är då man utvecklas som bäst!

Resor som bara är på asfalt är det i allmänhet inga problem att delta i oavsett nivå. Vissa resor på grus som kräver mer vana och då är det tydligt beskrivet i eventet. Hör gärna med oss om du känner dig fundersam.

Hur länge kör man per dag?

Ett event i Spanien börjar ca 09:00 på morgonen och avsluts på på hotellet igen vid ca17-18.

Vilken MC-utrustning behöver jag ta med mig?

Du behöver ta med din vanliga MC-utrustning och kläder efter väder: hjälm, handskar, jacka, Ryggskydd, byxor samt stövlar. Värmen kan variera mycket under dagen så ett underställ samt en extra tröja är att rekommendera. Det finns väskor på varje MC så det är inga problem att förvara extra kläder. Har ni problem att klara vikten på ert flyg bagage så kan vi tipsa om att ta på er MC-jackan kanske stövlar med osv och ha de vanliga kläderna i väskan. Tänk på att skydda hjälmen om den åker i resväskan. Placera den i mitten av väskan så skyddas den bättre mot eventuella stötar i lastningen, alternativt ta hjälmen som handbagage.

Vad krävs för försäkring?

Du behöver alltid ta med ditt europeiska sjukförsäkringskort (EU-kortet) när du åker utomlands. Det är ett konkret bevis på att du är försäkrad i ett EU-land. Detta beställs via försäkringskassan och leveranstiden är upp till 10 dagar.

Detta ingår

 • Boende
 • Frukost
 • Instruktör
 • Nivå: Avancerad

Detta ingår inte

 • Bränsle
 • Flyg
 • Försäkring
 • Lunch & middagar

Därför ska du boka med oss

 • Vi delar din kärlek för MC-körning och engagerar oss fullt ut för att skapa oförglömliga upplevelser för dig.
 • Våra resor och event fokuserar inte bara på körning utan också på din personliga utveckling som motorcyklist.
 • Vi tillämpar strikta säkerhetsstandarder och ser till att varje resa genomförs med noggrant planerade rutter och professionell säkerhetsutrustning.
 • Adventurecoach erbjuder ett brett utbud av resor och event som passar alla smaker och nivåer av erfarenhet.
 • Genom att åka med oss får du möjligheten att dela dina passioner med likasinnade individer och skapa livslånga vänskapsband.

Undrar du något?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Då kan du läsa om våra senaste resor, kurser och event. Vi skickar epost ungefär varannan månad.