Gruskurs i Småland

Vi delar upp de fyra stegen i tvådagarsevent med körteknik i fokus. Det är just det här som är Adventurecoachs signum, körteknik som ger trygghet och körglädje!

Detta är ett äventyr för alla då nivån anpassas efter gruppen. Du kan ha allt från lite till mycket erfarenhet. Våra fyra utbildningssteg/dagar delas oftast upp på två tvådagarsevent. Steg 1–2 fokus på grundläggande teknik. Steg 3–4 är mer utmanande och erfarenhetskrävande.

Gruskurs är en perfekt förberedelse för dina egna äventyr ut i världen eller för dig som kommer följa med på någon av våra resor.

Övningar

Kursen hålls på vårt enkla men effektiva övningsområde med olika underlag och hinder samt på fina grusvägar i trakten.

Steg 1-2: Reglage, blick, balans, körställning, styrning, broms, vändning, ojämnt underlag. förarbeteenden

Steg 3-4, utveckling av steg 1-2 samt, lutning, spår, hinder ,mer varierande underlag,

Mat och boende

Middag: Vi äter gemensam middag på kvällen dag ett av kursen (ej obligatoriskt). Lunch: plats varierar pga årstid och väder.

 All mat bekostas av deltagaren själv. Dock står vi för vatten, fika och frukt under dagen.

Vi har samarbete med bra boenden och tipsar dig gärna. Har du tält? Vi löser det.

MC

Egen mc, bensin osv bekostas av deltagaren själv. Steg 1–2 ej krav på offroaddäck, steg 3-4 offroaddäck rekommenderas starkt.

Plats ca 2 mil söder om Kalmar.
Start dag ett kl 08:30-ca 17:00
Dag 2 08:30-15:00

Pris två dagar steg 1-2 eller 3-4, 2023, 2795sek

Anmäl ditt intresse genom att skicka en intresseanmälan via knappen nedan.

Dela den här resan

Gruskurs i Småland

Trygghet

Säkerhet

Passion

Fler kommande resor & kurser

malaga mc
Februari 2024

Asfalt i februari-södra Spanien

4-10 Februari 2024 Asfalt i februari-södra Spanien är ett femdagars på plats-event där guiderna lotsar er från start till mål genom en resa i den vackra och underhållande sydvästra delen av Spanien . En resa med Adventurecoach innehåller alltid en del av förarutveckling och våra guider kommer ge dig bra

Läs mer »
gruskurs
Sommar 2024

Grusweekend i Småland

Ett tredagarsevent med körteknik i fokus! Det är just det här som är Adventurecoachs signum, kombinationen av spännande och vackra platser samt körteknik som ger trygghet och körglädje! En kurs på väg med genomgångar av körteknik som vi sedan praktiserar på varierande grussträckor i det vackra Småland.  Detta är ett

Läs mer »
Nya tider 2024 kurser vår till höst

Gruskurs i Småland

Vi delar upp de fyra stegen i tvådagarsevent med körteknik i fokus. Det är just det här som är Adventurecoachs signum, körteknik som ger trygghet och körglädje! Detta är ett äventyr för alla då nivån anpassas efter gruppen. Du kan ha allt från lite till mycket erfarenhet. Våra fyra utbildningssteg/dagar

Läs mer »
mc resor
Oktober 2024

Det vilda och vackra Pyrenéerna

Oktober 2024 Det vilda och vackra Pyrenéerna är ett fyradagars på plats-event där guiden lotsar er genom de utmanande bergskedjan Pyrenéerna i norra Spanien. Ett äventyr för den lite mer erfarna som söker mc-åkning på både asfalt och grus. Fördelningen är hälften asfalt och grusväg. Vi är alltid på vägar,

Läs mer »
Adventurecoach

Tekniska problem

Vi upplever för närvarande tekniska problem med betallösningen på vår webbplats. Vi ber om ursäkt för eventuella olägenheter detta kan ha orsakat och arbetar aktivt för att lösa problemet så snart som möjligt.

För att boka resa hör av dig till oss via telefon eller mail!
0480-126 36