Asfalt i februari-södra Spanien

4-10 Februari 2024

Asfalt i februari-södra Spanien är ett femdagars på plats-event där guiderna lotsar er från start till mål genom en resa i den vackra och underhållande sydvästra delen av Spanien . En resa med Adventurecoach innehåller alltid en del av förarutveckling och våra guider kommer ge dig bra tips längs vägen. Vi passerar trakterna kring Malaga, Granada, Cordoba, Sevilla och Ronda på vår resa. Vi bor på fina och handplockade Hotel. Asfalten är oftast kurvig av mestadels mycket god standard. Omgivningarna och utsikterna är mycket vackra. Vi dansar upp och ner och längs berg och kullar på svepande vägar genom ett mycket vackert och skiftande landskap under resan. Resan passar bra att ta med en passagerare på. Oavsett om du har passagerare eller ej så blir resan ett nöje på de BMW R1250 GS som ingår i resan.

Tiden på året

Tiden för resan gör att det är relativt lugnt i området vilket passar bra för en motorcykelresa med focus på vackra vyer, underhållande vägar och avkoppling. Temperaturen rör sig oftast mellan 10–20 gr över en dag. Perfekt mc-temperatur med andra ord! Detta gör tiden för resan idealisk då det även är den tiden vi längtar efter sommaren och motorcykelkörning som mest.

Resan passar alla

Vi kommer köra i ett trevligt och behagligt tempo som anpassas efter deltagarna. Resan passar alla från den som är relativt ny på mc till den som har mer erfarenhet.

Inte bara en guidad tur

En resa med Adventurecoach är inte endast en guidad tur det finns alltid en bit av förarutveckling med. Självklar är focused på detta inte lika stor som på en av våra kurser, vi har tid där vi kopplar av njuter av omgivningar, gemenskap och god mat. Vi kommer ha gott om varierande partier att jobba med olika bitar i körteknik genom dagarna. Till vilken utsträckning du fokuserar på din teknikutveckling eller mest njuter av resan och omgivningarna är upp till dig. Vi anpassar oss efter ditt focus. Kombinationen av de två är just vad som är Adventurecoachs signum, focus på spännande miljöer och förarens utveckling. En kombinerad upplevelse i körteknik och natur. Vi rullar iväg ca 08:30-09:00 och anländer ca 17:00-17:30 på kvällarna. Dagsetapperna är mellan ca 20-35 mil.

Mat och boende 

Vi bor på handplockade hotell av mycket god standard en del värda en resa bara i sig själva. Totalt 6 hotel nätter med frukost. Detta ingår i resans pris.

Luncher med lokal karaktär intas på genuina krogar längs vägen. Middagar på utvalda restauranger på eller i anslutning till hotellen och bekostas av resenären själv.

Motorcykel 

Motorcyklar finns på plats. Vi har reserverat BMW R 1250 GS med sidoväskor och topbox som standard-mc. På 1250 GS sitter även BMW-original gps fäste. Vid bokning innan 30/11 garanteras tillgång. BMW R1250 GS ingår i resans pris. Man kan välja annan mc-model vid mån av tillgänglighet till högre eller lägre pris. Hör med oss om du har andra önskemål av mc.

Alla deltagaren betalar bränsle själv.

Vill du använda din egen mc på resan går detta utmärkt. I detta fall ansvarar deltagaren hel för sin mc i alla avseenden och ansluter till resan i Malaga under dagen den 4/2.

Start/ transfer:
Kunden bokar själv resa till och från Malaga till eventets start.

Ankomstdag4/2, eventdagar 5-9/2, avresedag10/2. Varför inte passa på att tillbringa några dagar extra i vackra Malaga som bjuder på mycket sevärdheter, kultur och mat att upptäcka.

I resan ingår: 6 hotellnätter med frukost, hyra av mc(BMW R1250 GS) samt guide/ instruktör som lotsar er på ett förberett äventyr med rekade vägar. Pris 17,000 sek Passagerare eller med egen mc Pris 10,000sek

I resan ingår ej: Resa till Malaga, luncher och middagar, bränsle till mc.

Anmäl intresse för mer info eller bokning här nedan!

OBS! VI ÄR MITT I BYTET TILL EN NY E-HANDELPLATFORM, TILLFÄLLIGT GÖRA ANMÄLAN ENDAST VIA MAIL ELLER TELEFON! MVH Adventurecoach teamet

Dela den här resan

malaga mc
Asfalt i februari-södra Spanien

Trygghet

Säkerhet

Passion

Fler kommande resor & kurser

malaga mc
Februari 2024

Asfalt i februari-södra Spanien

4-10 Februari 2024 Asfalt i februari-södra Spanien är ett femdagars på plats-event där guiderna lotsar er från start till mål genom en resa i den vackra och underhållande sydvästra delen av Spanien . En resa med Adventurecoach innehåller alltid en del av förarutveckling och våra guider kommer ge dig bra

Läs mer »
gruskurs
Sommar 2024

Grusweekend i Småland

Ett tredagarsevent med körteknik i fokus! Det är just det här som är Adventurecoachs signum, kombinationen av spännande och vackra platser samt körteknik som ger trygghet och körglädje! En kurs på väg med genomgångar av körteknik som vi sedan praktiserar på varierande grussträckor i det vackra Småland.  Detta är ett

Läs mer »
Nya tider 2024 kurser vår till höst

Gruskurs i Småland

Vi delar upp de fyra stegen i tvådagarsevent med körteknik i fokus. Det är just det här som är Adventurecoachs signum, körteknik som ger trygghet och körglädje! Detta är ett äventyr för alla då nivån anpassas efter gruppen. Du kan ha allt från lite till mycket erfarenhet. Våra fyra utbildningssteg/dagar

Läs mer »
mc resor
Oktober 2024

Det vilda och vackra Pyrenéerna

Oktober 2024 Det vilda och vackra Pyrenéerna är ett fyradagars på plats-event där guiden lotsar er genom de utmanande bergskedjan Pyrenéerna i norra Spanien. Ett äventyr för den lite mer erfarna som söker mc-åkning på både asfalt och grus. Fördelningen är hälften asfalt och grusväg. Vi är alltid på vägar,

Läs mer »
Adventurecoach

Tekniska problem

Vi upplever för närvarande tekniska problem med betallösningen på vår webbplats. Vi ber om ursäkt för eventuella olägenheter detta kan ha orsakat och arbetar aktivt för att lösa problemet så snart som möjligt.

För att boka resa hör av dig till oss via telefon eller mail!
0480-126 36